Skive Biler A/S

SERVICERÅDGIVERTRAINEE TIL SKIVE BILER

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

Som servicerådgivertrainee er du bindeledet mellem kunden og serviceteknikeren på værkstedet. Det er din primære opgave at yde professionel rådgivning og modtage forretningens kunder. Du skal gennem telefonisk og personlig betjening sikre, at kundens ønskede arbejde bliver formidlet korrekt videre til værkstedet. 

Som en dygtig kommunikator skal du kunne afdække kundens behov og sikre mersalg af vores ydelser. Herudover skal du fakturere det udførte arbejde, og du er ansvarlig for at gennemgå det udførte arbejde med kunden i forbindelse med udleveringen af bilen. 

I din tilgang til og forløbet med kunden, skal du sikre en yderst tilfredsstillende kundeoplevelse og bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder, så vi kontinuerligt realiserer en positiv udvikling i forretningen.

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskravet til det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT, og du har flair for digital kundebetjening. Samtidig er du indstillet på at yde en sublim kundeservice og at få opgaverne løst til tiden.

Det er en selvfølge, at du har kørekort til personbil, som i øvrigt er en forudsætning for ansættelsen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder.

UDDANNELSESFORLØBET

Du vil som vores servicerådgivertrainee gennemgå det to-årige forløb hos os, og gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars sammen med andre handelselever fra vores koncern, samtidig med at du er i praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomsten.

SKIVE BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling i en topmoderne bilforretning med optimale rammer for at skabe de bedste kundeoplevelser.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail mm@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag via Lemo-recruitment

Søg stillingen

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.