Skive Biler A/S

Volkswagen og ŠKODA til skibonitter og andet godtfolk

Selvom vi er jyder, tør vi hos Skive Biler godt sige, at vi er meget andet og mere end et bilhus, at vores biler ikke "bare er biler", og at vores medarbejdere kan og vil mere end de fleste.

Med forhandlingen af både Volkswagen og ŠKODA har vi to af Danmarks allermest populære bilmærker under samme tag på Katkjærvej 10. Begge mærker er kendetegnede ved kvalitet og brugerglæde i absolut topklasse. 

Bilhus med entusiaster og specialister

Skive Biler er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling, samt en administrationsafdeling.

I vores salgsafdeling yder vi dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Både i Skive og i Viborg

Skive Biler blev i 2018 overtaget af Sølvsten Biler i Viborg, som har drevet bilforretning siden 1949. Forretningen drives i dag fra helt nybyggede lokaler på Lundborgvej 12 i Viborg, hvorfra der sælges og serviceres både Volkswagen, ŠKODA, SEAT. Desuden servicerer Sølvsten Biler Audi.

Gå til Sølvsten Bilers hjemmeside

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en vores biler går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Skive Biler ikke på kompromis med god kundeservice. 

Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for biler og for god kundeservice!

Velkommen hos Skive Biler.

Steffen Christensen
Direktør

"); chatbox.setAttribute("attribution", "biz_inbox"); window.fbAsyncInit = function () { FB.init({ xfbml: true, version: 'v12.0' }); }; (function (d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/da_DK/sdk/xfbml.customerchat.js'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));